Vapaalla kädellä sisustaen

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäistunnelmaa!

Ihana, pitkä pääsiäisloma alkaa olla takanapäin. Tähän pääsiäiseen mahtui aurinkoa, sukulaisia, ystävän kyläily, puuhastelua ja rentoa olemista.

Vieraita varten leivoin (elämäni ensimmäistä kertaa) appelsiini-mango-juustokakun, ja oli muuten hyvää! Ihanan raikas ja kesäinen makuyhdistelmä. Suklaapohja ja suklaakoristeet toimivat mainiosti appelsiinin ja mangon kanssa.

Pääsiäismuniksi ostin värikkäitä söpöläisiä, ja perinteiden mukaisesti sain myös itse muutaman kunnon pääsiäismunan (= Mignon ja yksi aarteen sisältävä peruspääkkäri). Ne ovat kadonneet jo parempiin suihin. Mums mums.

Kakkukuvan taustalla näkyvät uudet tyynynpäälliset, jotka onneksi saapuivat sopivasti pääsiäiseksi. Tyynynpäällisen kaverina on olohuoneen pöydällä keltaisia ja kirkkaita Kivi-tuikkuja. Keltainen on meillä sisustuksessa uusi väri, koskaan aiemmin en ole mitään keltaisia tekstiilejä ostanut. Nyt ostin, ja kyllä ei muuten kaduta!

Olin ostanut itse keltaisia tulppaaneja parikin kimppua. Ensin ostettu olohuoneen kimppu ehti jo vähän nuupahtaa, mutta toisaalta nämä ovat söpöjä vähän röpelöreunaisinakin, ainakin niin kauan kun lehdet pysyvät vielä vihreinä ja kukat pystyasennossa. ;)

Keltaisena kukkivat myös narsissit, jotka sain lahjaksi. Asettelin ne Uashmaman pussukkaan ja koristelin keltaisella lahjanarulla.

Tämän viimeisen vapaapäivän kulutin parvekkeella puuhastellessa ja lattialaattoja sahaillessa. Kuuma tuli shortseissa ja t-paidassakin, ihan kuin olisi kesä! Lopetinkin urakan pieniin nokosiin parvekkeen lattialla viltin päällä, mistä muistoksi jäivät rusketusrajat.

Parvekeprojekti on vielä kesken, mutta vilautan sieltä silti yhden pääsiäistunnelmaan liittyvän kuvan. Narssissien kaverina vihertää talvivalkosipuli, josta aion napsia kohta syötävää salaattiin, jahka paahtopaisti valmistuu uunissa. Hyvää viimeisen pääsiäispäivän iltaa kaikille!

Osallistun tällä pääsiäispostauksella blogikilpailuun. Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä All you need is White -blogi.

1 kommentti: